Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

I 'M BACK!!!

Ρε μωρό μου, έπρεπε να ξεχάσεις το αντιηλιακό στη Θεσσαλονίκη;

Καλημέρα κόσμε. Το Πρόβατό σας είναι πάλι εδώ. Μετά τα μπάνια του (τα ποια;) και τις ηλιοθεραπείες του (χαχαχαχα) είναι πάλι στη σελίδα που τόσο λατρεύουν εκατομμύρια άνθρωποι της... γνώσης και της δίψας για περιεχόμενο που θα ανεβάσει την ποιοτική στάθμη της προσωπικότητας τους. Είναι εδώ για να σας ξεναγήσει πάλι στους δρόμους της κβαντικής φυσικής και της λακανικής ψυχολογίας. Για να σας δείξει μυστικά περάσματα απ' τα στήθη της Σοφίας Βεργκάρα και μονοπάτια απάτητα που κατεβαίνουν την πλάτη της Asia Argento. Είναι εδώ για να γεμίσει τις μέρες σας λεφτά και τις νύχτες σας κραιπάλη... (Τώρα χαλαρώνω κι ανοίγω το παράθυρο να φύγει η μαγκιά γιατί πολλή μαζέυτηκε και μπούκωσε ο χώρος!)

Είδα το ματς του Ολυμπιακού χτες το απόγευμα με την Ίντερ. Οι κόκκινοι ήταν αρκετά καλοί για την εποχή και κρίνοντας απ' το γεγονός ότι δεν έχουν κανένα επίσημο παιχνίδι στα πόδια τους. Με διάθεση να πρεσάρουν ασταμάτητα, με διάθεση για γρήγορες πάσες, με διάθεση για ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Τα περισσότερα απ' αυτά θα τους βγουν εύκολα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ωστόσο για το κόκκινο ρόστερ που κανείς δεν ξεφεύγει του ευρωπαϊκού μέσου όρου όλα αυτά απλά μας εγγυώνται συνεχή over. Και θα τα τιμήσουμε. Τώρα αν αυτά θα είναι υπέρ η κατά του γαύρου ποσώς μας ενδιαφέρει! Πάντως ή αλήθεια είναι ότι ο Βαλβέρδε δεν έχει το μυαλό του στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα αλλά στην Ισπανία και... μάλλον στη Μπαρτσελόνα. Δύσκολα. Και γι' αυτόν και για την ομάδα που τώρα προπονεί. Η απόσταση της ουτοπίας απ' την πραγματικότητα (ακόμη και στο χώρο του ποδοσφαίρου) μετριέται με έτη φωτός... 

Είδα αργά το βράδυ και το ματς της Κλαμπ Αμέρικα με την Άτλας. Στο αυθόρμητο "γιατί;;;;" σας, θα απαντήσω γιατί το είχα ποντάρει στο στοίχημα 4-6 γκολ. Το ότι έληξε 5-2 δε στάθηκε ικανό να μου χαλάσει τη διάθεση. Με είχε κάνει τόσο να γελάσω ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων που δεν άλλαξε η όψη μου. Ο δύσμοιρος είχε διαλέξει να γίνει κομμωτής. Ο μπαμπάς του όμως απαίτησε να παίξει μπάλα στη γενέτειρά του. Πήρε δυο τουφέκια και τρεις χειροβομβίδες, πήγε στην προπόνηση της Άτλας και είπε στον προπονητή "αύριο με την Κλαμπ ο γιος μου ξεκινάει". Τι να κάνει ο κόουτς, προκειμένου να σώσει εαυτόν και λοιπούς ποδοσφαιριστές τον ξεκίνησε. Κι έφαγε μόνο πέντε. Κι όλα με ένα ιδιαίτερο στυλ. Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα! Αυτά. Άλλη εξήγηση δεν έχω γι' αυτό το σούργελο που παίζει κάτω απ' τα δοκάρια της συγκεκριμένης ομάδας!

ΥΓ. Μην ξεχνάτε να ενημερώνεστε για τις στοιχηματικές μας προτάσεις. Συνεχίσαμε την καλή δουλειά και μέσα στις διακοπές με σωστές επιλογές και εγκρατές ποντάρισμα! Μπείτε πάνω δεξιά στη σελίδα ΣΤΟΙΧΗΜΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: